TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Başkan Akçaray'da vatandaşları dinledi

Akçaray

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray’da yolculuk ederek vatandaşları dinledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray’da vatandaşlarla birlikte yolculuk etti. Hedeflenen yolcu sayısının üstünde bir performansla çalışan Akçaray, Ocak 2018 itibariyle 12 araç ile toplam 3 milyon 796 bin 453 yolcu taşıdı.

Yolculuk esnasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, verilen hizmetten duyulan memnuniyeti bir kez de yolculardan duydu. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin her geçen gün geliştiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Darıca, Gebze ve OSB’ler arasında yer alacak Metro projemizin yeterlilik ihalesini gerçekleştirdik. Halkımızın mutluluğu için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Tramvay hizmetinden dolayı teşekkürlerini ifade eden yolculara bu eserler sizin diyerek cevap veren Başkan Karaosmanoğlu, “Güçlü Türkiye’nin Kocaeli’si her geçen gün ortaya koyduğumuz eserlerle halkımızın daha rahat bir yaşama ulaşmasını sağlıyoruz. İnsanımıza hizmet etmenin şerefini her geçen yaşıyoruz. Mutlu yüzler bize huzur ve güç veriyor” diyerek sözlerin tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.