TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Başbakanlık şikayet hattı 2017 BİMER şikayet başvuru sonucu sorgulama ekranı

AKTÜEL

BİMER şikayet başvuru formu doldurmak ve şikayetlerinizi bildirmek için bu platform üzerinden giriş yapma imkanına sahip olabileceksiniz. BİMER; bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır.

BİMER, Başbakanlık Bilgi İşlem Başkanlığınca yazılımı gerçekleştirilen bir program ile web sayfası üzerinden kullanılan bir sistem olup, vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarını açık tutarak, müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesini mümkün kılmaktadır. BİMER nasıl çalışır ve nasıl kullanılır sorularının cevabı trenhaber.com'da.

BİMER şikayet başvuru formu doldurmak ve şikayetlerinizi bildirmek için bu platform üzerinden giriş yapma imkanına sahip olabileceksiniz.

BİMER ile artık şikayetlerinizi kolaylıkla dile getireceksiniz. Bu şikayet merkezi ile şikayetlerinizi direk olarak Başbakanlığa iletmiş oluyorsunuz.


Peki BİMER başbakanlık iletişim merkezine şikayetler nasıl yapılır.

İnternet başvurusu yaparken e-posta doğrulaması gerektiğinden, e-posta adresinizin doğru yazılması gerekmektedir.Bunun yanında diğer kimlik ve iletişim bilgilerinizin eksiksiz; başvuru Casinoslot metninizin de kısa ve anlaşılır yazıldığından emin olunuz.
 
BİMER'İN ÇALIŞMA PRENSİBİ NEDİR?

BİMER uygulaması bir yazılım ile web üzerinden yürütüldüğü için yurdumuzun en ücra köşesinden yapılan müracaat ve bu müracaata ilişkin yapılan işlemler Başbakanlık'tan koordine ve takip edilebilmektedir. BİMER sisteminde Valilik ve Valilik kapsamındaki Kaymakamlık, İl Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri ile Bakanlıkların Merkez Teşkilatı, Genel Müdürlük, müstakil Başkanlık/ Daire Başkanlığı ve yine Bakanlıkların bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlarına kullanıcı adı ve sisteme giriş şifresi tahsis edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli tüm kullanıcılar, her gün kullanıcı adı ve şifresi ile BİMER programına girmekte ve o gün kendisine gelen müracaatların işlemini yapmaktadır.
 

BİMER BAŞVURU SORGULAMA EKRANI

BİMER Kullanıcı Giriş Ekranı için TIKLAYINIZ..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.