TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD E - Posta - TCDD Kurumsal Mail Giriş

AKTÜEL

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) kurumsal mail sayfasına giriş ve e mail kullanımı ile ilgili bilgiler trenhaber.com'da.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) kurumsal mail sayfasına giriş ve e mail kullanımı hakkında bilgileri sizler için bir araya getirdik.

TCDD Port yayın hayatına başlamadan evvel posta.tcdd.gov.tr adresinden girilebilen TCDD kurumsal mail sayfasına artık TCDD PORT arayüzünün sol tarafında bulunan sekmelerde bulunan E-POSTA linkinde de ulaşabilirsiniz.

TCDD E - Postaya giriş yapabilmek için isim yazan yere sicil numaranızı başına "000" (3 sıfır) ekleyerek , şifre yazan bölüme ise KKY şifresi olarak belirlediğiniz şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.



TCDD Kurumsal mail sayfasına giriş yapan TCDD personellerinin bir çoğu maaş bordrosunu görmek için E-Posta hizmetini kullanmakta olup maaş bordrosunu görmek için yeni getirilen uygulamada maaş bordrosunun üzerine fare ile gelinip sağ tıklandıktan sonra "Hedefi farklı kaydet" linki tıklanarak bilgisayara indirildikten sonra maaş bordrosu görüntülenebilmektedir.




Cep telefonu ve tabletlerden girişlerde ise bordronun üzerine gelindikten sonra bordronun üstüne basılı tutulur çıkan ekranda yazan "Bağlantıyı kaydet" linki tıklanır ve indirilen dosya açılarak maaş bordrosu görüntülenebilir.


 

TCDD E -POSTA KURUMSAL MAİL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.