TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Başkentray Saatleri 2020 - Ankara Banliyö Tren Saatleri

Başkentray

Ankara'da açılışı yapılan Başkentray banliyö hattında tren saatleri trenhaber.com'da..

Ankaralıların açılışını merakla beklediği projenin resmi açılışı gerçekleştirildi. Ticari seferler ise 13 Nisan 2018 Cuma günü başladı. Başkentray hareket saatleri ne olacak sorusunun cevabı haberimizde.

Ankara'da Sincan-Kayaş arasında sefer yapacak olan Başkentray banliyö trenlerinin hareket saatleri, Başkentray'ı işletecek olan TCDD Taşımacılık AŞ'nin resmi internet sitesinde yayınlandı. 

Başkentray tren saatlerinin yer aldığı tabloda Sincan-Kayaş arasında sefer yapacak olan banliyö trenlerinin istasyonlardan hareket saatleri yer alıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BAŞKENTRAY ÜCRETİ NE KADAR?

15 Dakikada bir sefer yapacak olan trenlerin ilki sabah Sincan'dan 06.00'da hareket ediyor.Lale, Elvankent, Eryaman YHT, Özgüneş, Etimesgut, Havadurağı, Yıldırım, Behiçbey, Marşandiz, Gazi, Gazi Mahallesi, Hipodrom, Ankara, Yenişehir, Kurtuluş, Cebeci, Demirlibahçe, Saimekadın, Mamak, Bağderesi, Üreğil, Köstence istasyonlarından sonra Kayaş'a 06.49'da ulaşıyor. Sincan'dan son trenin hareket saati 21.30 olup 22.19'da Kayaş'a ulaşıyor.

Kayaş'dan ilk trenin hareket saati 06.15 olup 07.14'de Sincan'a, Kayaş'tan son trenin hareket saati ise 22.30 olup Sincan'a 23.19'da ulaşıyor.

SİNCAN - KAYAŞ BAŞKENTRAY SAATLERİ

KAYAŞ - SİNCAN BAŞKENTRAY SAATLERİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.