TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Denizli Milletvekili Yıldız'dan, OSB’ye ziyaret

Denizli

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli OSB Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni açılan Özel Denizli OSB Teknik Koleji ve yeni projeler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli OSB Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni açılan Özel Denizli OSB Teknik Koleji ve yeni projeler hakkında bilgi aldı.

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’ı AK Parti İl Başkanı Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, Özel Denizli OSB Teknik Kolej Müdürü Saadettin Dumlu ve Bölge Müdürlüğü personeli karşıladı.

Toplantıda öncelikle Bölge Müdürlüğünün özelleştirdiği Teknik Kolej hakkında bilgi verildi. Daha sonra Organize Sanayi Bölge Müdürlüğününün bu yıl eğitime başladığı Mesleki Eğitim Merkezi, Devlet Demir Yolları ile yapılan protokol çerçevesinde projesine başlanılan Lojistik Merkezi, A Tipi Gümrük Antrepo Projesi, Demiryolları ile çalışanların taşınması projesi ve diğer altyapı projeleri hakkında bilgiler sunuldu.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki projelere her zaman destek olacağını vurgulayan Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, “Denizlimiz ve ülkemiz adına başlatmış olduğunuz projelerden dolayı teşekkür ederim. Denizli sanayisi ve dolayısıyla ülkemiz adına yapılan her projede destekçiniz olacağız.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.