TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

DEMÜHDER'den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Dernek

Demiryolu Mühendisleri Derneği (DEMÜHDER) Yönetim Kurulu, TCDD Taşımacılık A.Ş. Kurumsal Emniyet Yönetimi Dairesi Başkanı olarak atanan Erhan Gör ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı olarak atanan Dursun Kızılbuğa'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demiryolu Mühendisleri Derneği (DEMÜHDER) Yönetim Kurulu, TCDD Taşımacılık A.Ş.'de asaleten ataması yapılan Daire Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DEMÜHDER Yönetim Kurulu, TCDD Taşımacılık A.Ş. Kurumsal Emniyet Yönetimi Dairesi Başkanı olarak atanan Erhan Gör'e ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı olarak atanan Dursun Kızılbuğa'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Aynı zamanda DEMÜHDER üyesi olan Erhan Gör'e yeni görevinde başarılar dileyen yönetim kurulu üyeleri, demiryolu sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan TCDD Taşımacılık A.Ş.'deki yeni görevinin kendisine ve tüm demiryolu sektörüne hayırlı olması temennisinde bulundu.

DEMÜHDER yönetimi daha sonra İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı olarak atanan Dursun Kızılbuğa'ya gerçekleştirdiği ziyarette, kendisine yeni görevinde başarı temennilerini iletti. Görüşmede TCDD Taşımacılık A.Ş. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin son durumu hakkında bilgi veren Kızılbuğa, yönetmelik taslağının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu'na sunulacağını ve müteakiben yayınlanmak üzere Bakanlığa gönderileceğini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.