TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

En-Kamu-Der Genel Kurulu Yapıldı

Dernek

TCDD Genel Müdür İsa Apaydın, EN-KAMU-DER ’in 30 Nisan Cumartesi günü TCDD Genel Müdürlük Konferans Salonunda düzenlenen 2. Genel Kuruluna katıldı. Apaydın engelli çalışanların çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve onların hizmetlere kolayca erişebilmeleri yönünde de çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Genel Kurulda konuşan TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, son yıllarda yatırım atağına geçen ve birçok önemli projeyi hayata geçiren bir Teşekkül olarak, engelli çalışanların çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve onların hizmetlere kolayca erişebilmeleri yönünde de çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Yüksek Hızlı Tren hatlarında hizmet veren YHT setleri ile yakın şehirlerarasındaki dizel tren setleri ve Canlı Bahis banliyö setlerinin teminini sırasında engelli bölümlerinin bulunmasına özen gösterdiklerini anlatan Apaydın, bunun yanı sıra demiryolu bina ve tesislerini engellilere göre yeniden düzenlediklerini ve bu çalışmaların süreceğini söyledi.

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’a konuşmasının ardından EN-KAMU-DER (Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği) yöneticileri tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.