TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Makinistlere "Fiili Hizmet Zammı" Destek Sözü

Dernek

Demiryolu Makinistler Derneği DEMARD'ın Ankara'da düzenlediği iftar organizasyonu demiryolu camiasını bir araya getirdi. İftar programına katılan milletvekilleri makinistlerin uzun zamandır mücadele verdiği fiili hizmet zammı konusunda kendilerine destek olacakları sözü verdi.

DEMARD (Demiryolu Makinistler Derneği) Ankara Şube’nin düzenlediği organizasyonuyla TCDD çalışanları bir araya geldi.

Yoğun ilgi gisterilen Ankara İftar programına, Zonguldak Milletvekilleri Polat TÜRKMEN, Ahmet ÇOLAKOĞLU, Hamdi UÇAR, Düzce Milletvekili, Fahri ÇAKIR, DDGM Genel Müdürü Recep BİLGİN BEKEM, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Erol ARKAN, Demard Genel Başkanı Nami ARAS, Demard Ankara Şube Başkanı Metin GEDİK, DDGM, TCDD Taşımacılık ve TCDD kurumlarının üst düzey yetkilileriyle birlikte çok sayıda idareci, makinist ve aileleri katıldı.

Programda konuşma yapan DEMARD Ankara Şube Başkanı Metin GEDİK ve DEMARD Genel Başkanı Nami ARAS; “Düzenlenen bu güzel organizasyona icabetleri sebebiyle milletvekilleri ve Genel Müdürlere teşekkür ederek, uzun zamandır mücadele edilen fiili hizmet zammı konusunda makinist personelin seslerini duymaları ve konuyla ilgili çalışma yapılmasını talep ederek, bu konuda gösterilecek hassasiyet için teşekkür etti. Ayrıca, her yıl düzenlenen organizasyonların artık gelenek haline dönüştüğünü ve bir sonraki organizasyonda da değerli vekillerini tekrar aralarında görmekten onur duyacaklarını ifade etti.

Programda konuşma yapan DDGM Genel Müdürü Bilgin Recep BEKEM; TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Erol ARIKAN ve Milletvekilleri; “Düzenlenen bu güzel organizasyon için başta Demard Ankara Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu’na, Demard Genel Başkanı’na, üyelerine teşekkür ederek bu büyük camianın birlik ve beraberliginin daim olmasını dileyip özellikle Zonguldak Milletvekilli Polat TÜRKMEN, zor şartlar altında çalışan makinistlerin gerçekten değerli olduğunu, kendinden ödün verilerek icra ettikleri kutsal meslegin herşeyi hak ettigini ve bu camianın fiili hizmet zammı gibi önemli bir konudaki mücadelelerine destek olacaklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.