TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Trende ağlayan bebeği bakanlık duydu

Dünya

Trende seyahat eden ve bebeğin yardımına Hindistan'da Demiryolları yetişti. Olay sosyal medya hesabından öğrenen bakanlık trenin bir sonraki durağında bebeğin sütünü anneye ulaştırdı.

TRENHABER.COM

Trende seyahat eden ve bebeklerine süt arayan anneye, Hindistan'da Demiryolları tarafından trenin bir sonraki istasyonunda süt ulaştırıldı.

Hindistan Demiryollarına bağlı Konkan Demiryolları ile seyahat eden Aangha Nikam, trende bir kadının bebeği için süt aradığını ve bulamadığını fark etti.

Yaşanan bu olay karşısında Nikam, Demiryolları Bakanlığının resmi Twitter hesabına bebeğin resmiyle "Ailesiyle Konkan Demiryollarının Happa ekspresinde seyahat eden bu bebeğin süte ihtiyacı var" mesajını yolladı.

Hindistan Demiryolları Bakanlığı olay üzerine harekete Nerobet geçerek trenin bir sonraki durağı olan Kolad İstasyonu'nda sütün hazır olduğunu yazdı. Bakanlığın bu davranışı Twitter kullanıcılarının takdirini kazandı.

Hindistan Demiryolları Bakanlığı daha önce de tekerlekli sandalye ve bebek bezi gibi ihtiyaçlarını Bakanlığın Twitter hesabına bildiren kişilere yardım etmişti.

Aangha Nikam'ın attığı yardım tweeti

Aangha Nikam'ın attığı teşekkür tweeti

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.