TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Büyükşehir'den Alaşehir Yollarına 33 Milyon Liralık Yatırım

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de asfalt ve kilit parke çalışmasına 33 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan yaklaşık 5 yıllık görev sürecinde Alaşehir’de asfalt ve kilit parke çalışmasına 33 milyon liralık yatırım yaptı. Zaman içerisinde yıpranan ve bakımsız durumda olan yollarda kilit parke ve asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yolları modern görünüme kavuşturdu.

Manisa’nın 17 ilçesinde dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım sağlayabilmesi amacıyla asfalt ve kilit parke çalışmasına da büyük önem veriyor. Bu kapsamda geride kalan yaklaşık 5 yıllık görev sürecinde il genelinde bakımsız ve kötü görünümde olan yolları yenilen Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde de kilit parke ve asfalt çalışmasına tam 33 milyon liralık yatırım yaptı. Yazın toz toprak içerisinde, kışın da çamur içerisinde olan yollar Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla modern bir görünüm kazandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.