TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Dedesinin Yaptırdığı Demiryolu Köprüsü Altında Karşılandı

Gündem

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu Bilecik’in Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu Bilecik'in Osmaneli ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Münür Şahin Şehzade Orhan Osmanoğlu’nu dedesinin yaptırdığı tarihi demiryolu köprüsü ve Hicaz Demiryolu altında karşıladı.

Yaklaşık 45 kişilik bir kafile ile Osmaneli'yi ziyaret eden şehzadeye, İlçemizde fotoğraf çekmek için bulunan Cumhurbaşkanı'nın fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin’de katıldı.

Şehzade Orhan Osmanoğlu; dedelerinin eserlerinin bulunduğu ve 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. En kısa zamanda Osmaneli’ye diğer şehzadelerle birlikte ziyarette bulanacakları sözünü verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; bu ziyaret organizasyonunu gerçekleşmesini sağlayan Cemil Şahin’e ve asistanına çok teşekkür etti. Orhan Osmanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Osmaneli için hazırlatılan kitap ve plaket hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.