TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Diclekent Bulvarı'nda Asfalt Çalışması

Gündem

Diyarbakır'da Diclekent Bulvarı üzerinde bakım onarım çalışmalarına başlayan ekipler çalışmalar kapsamında yıpranan yerlere sıcak asfalt seriyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden Diclekent Bulvarı’nda bakım onarım çalışmalarına başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezinde yıpranan yollarda sıcak asfalt serme çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, çalışmalar kapsamında Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden Diclekent Bulvarı’nda bakım onarım çalışmalarını başlattı.

75 Metrelik Yol’dan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kadar gidiş dönüş yolunda başlatılan çalışmalar kapsamında yıpranan yerlere sıcak asfalt seriliyor. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, sürücü ve yayaların güvenliğini sağlamak için yol şerit çizgileri çekecek.

20 Eylül Cuma gününe kadar bakım onarım çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, ardından Üçkuyu TOKİ’de ki cadde ve sokaklarda bakım onarım çalışmalarını başlatacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.