TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

General Electric, Türkiye'de Tülomsaş ile Büyüyor

Gündem

Tülomsaş ile ortaklığı ile Türkiye'de büyümeye devam eden General Elektrik GE PowerHaul dizel lokomotiflerin ihracatını hızlandırıyor. Aynı zamanda TCDD' nin 250 lokomotif yenileme projesi ise gündemde.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının bağlı ortaklıklarından TÜLOMSAŞ'ın ortağı GE, üretim üssü yaptığı Türkiye’den Avrupa’ya bugüne kadar 11 adet lokomotif ihraç etti. Kuzey Afrika ve Ortadoğu’daki yeni projeler ise takibe alındı. TCCD’ye 20 lokomotif teslim edildi şimdilerde ise gündemde olan TCDD’nin ‘250 lokomotif yenileme’ projesi.

General Electric, Tülomsaş ortaklığında Eskişehir’de ürettiği ‘GE PowerHaul’ dizel lokomotiflerin ihracatını hızlandırıyor. Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa Avrupabet pazarları için bu modelini Türkiye’de üreten şirket, Avrupa ve İngiltere’ye 11 lokomotif ihracat etti. Casino siteleri TCDD’ye ise 20 lokomotif teslim eden şirketin gündeminde bu kurumun 250 yük lokomotifini yenileme projesi var.

General Electric (GE), 175 ülkede 300 binden fazla çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Özellikle altyapı ihtiyaçlarına yönelik en son teknoloji çözümler sunan GE’nin Türkiye’de sekiz ofis ve tesis ile 2 binden fazla çalışanı bulunuyor.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.