TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İsa Apaydın Karabük'e Söz Verdi. Karabük'ü İkiye Bölen Demiryolu Şehir Dışına Alınacak

Gündem

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şehir merkezini ortadan bölen demiryolunun şehir dışına alınması için TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’dan söz aldıklarını söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şehir merkezini ortadan bölen demiryolu geçişinin kent dışına alınması için Devlet Demir Yolları Genel Müdürü İsa Apaydın’dan söz aldıklarını söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makamında düzenlediği basın toplantısında merkezi hükümetle birlikte yapacakları çalışmalarla Karabük’ün çehresini değiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gündemdeki en önemli projelerinin başında şehir merkezini tam ortadan bölen demiryolu geçişinin kent dışına alınması olduğunu belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Kolaybet Milletvekilimiz sayın Mehmet Ali Şahin, şehrin sorunlarıyla ilgili büyük çaba harcıyor. Dün de kendisiyle birlikte Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın’ı ziyaret ettik. Apaydın, proje ile ilgili ne gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi. İnşallah bu sene içerisinde demiryolu geçişinin şehir dışına çıkmasıyla ilgili iyi bir yol kat etmiş olacağız. Sayın Şahin’e bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.