TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Orhan Birdal İzmir ve Manisa'da lojistik sahalarını inceledi

Gündem

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal ve TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt İzmir ve Manisa’da lojistik sahalarında incelemelerde bulundu.

TRENHABER.COM

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal ve TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt İzmir ve Manisa’da Oleybet lojistik sahalarında incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Birdal ve Kurt ziyaret kapsamında ilk olarak Manisa Organize Sanayi Bölgesini (MOS) ve MOS Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek’i ziyaret etti.

Burada yapılan toplantının ardından MOS Lojistik sahasında incelemede bulunan Birdal ve Kurt daha sonra blok yük treni ile Biçerova Gar’a hareket etti. 

Biçerova Gar Lojistik sahasında ve Çakmaklı Bölgesinde yeni yapılan lojistik sahada yapılan incelemelerde, yükleme-boşaltma kapasitesinin arttırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik yeni projeler yerinde incelendi.

İncelemelere, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek, Lojistik Daire Başkanı Mehmet Altınsoy, TCDD Taşımacılık Ege Bölgesi Koordinatörü Müslüm Yurdakul ve ilgili müdürler de eşlik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.