TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Taşerona Kadro Son Dakika! Başbakan TCDD örneği ile açıkladı

Gündem

Başbakan Binali Yıldırım Zonguldak AK Parti İl Kongresi'nde taşeron işçiler konusunda yaptığı açıklamada, KİT'lerde çalışan taşeron işçilerin kadro sorunu nasıl çözeceklerini TCDD'den verdiği örnek ile açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım Zonguldak AK Parti İl Kongresi'nde taşeron işçiler konusunda yaptığı açıklamada, KİT'lerde çalışan taşeron işçilerin kadro sorunu TCDD'den verdiği örnek ile açıkladı.

BAŞBAKAN'DAN TCDD'DEKİ TAŞERON İŞÇİLER ÖRNEĞİ

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada 1 milyon taşeron işçisine kadro sağladıklarını ifade ederek KİT'lerde çalışan taşeron işçilerin kadro sorununu TCDD'den örnek vererek nasıl çözeceklerini açıkladı.

İşte Başbakan Yıldırım'ın son dakika taşeron açıklaması...

KİT'lerle ilgili yalan yanlış bir sürü laflar söylendiğini ifade eden Başbakan Yıldırım, "Taşeronlarla ilgili problemi de biz çözdük. 1 milyon kardeşimize iş, aş, kadro sağladık. KİT'lerle ilgili ileri geri, yalan yanlış bir sürü laflar söyleniyor. Buradan söylüyorum, KİT'lerde çalışan arkadaşlarımız var. Bunların sorununu da hallediyoruz. Nasıl hallediyoruz? Mesela Kömür İşletmesine veya Devlet Demir Yollarına, başka işletmelere, bunlara kadro tahsis edeceğiz. O kadrolara öncelikli olarak yıllardan beri taşeron, alt yüklenici bünyesinde çalışan arkadaşlarımız geçiş yapacaklar. Bu kadar basit. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.