TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD 1. Bölge Müdürü Bayırköy'ün taleplerini beldede dinledi

Gündem

Bilecik'e bağlı Bayırköy Belde Başkanı Mustafa Yaman'ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Bayırköy'ün Çılgın Projesi olarak adlandırdığı demiryolunun belde dışına alınması projesinde somut adımlar atılmaya başlandı. TCDD 1. Bölge Müdür Yardımcısı Birol Sağlam ve beraberindeki heyet beldeye giderek belde başkanından taleplerini dinleyerek yerinde incelemelerde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İstanbul 1. Bölge Müdür Yardımcısı Birol Sağlam ve servis müdürleri, Bilecik'e bağlı  Bayırköy Beldesine ziyarette bulundu.

Bayırköy Beldesinde bulunan demiryollarının belde dışına alınması sebebiyle Bayırköy’ü ziyaret eden heyet, incelemeler yaptı. Bayırköy Belde Başkanı Mustafa Yaman ve servis müdürleri ile incelemelerde bulunan heyet ardından karşılıklı istişareler içinde geçen bir toplantı Sultanbet gerçekleştirdi.

Toplantının ardından açıklama yapan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaman, "bugün beldemize gelerek demiryollarının belde dışına alınmasıyla ilgili projemizi yerinde incelediler.

Bu konudaki hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Desteklerinden dolayı milletvekilimiz sayın Halil Eldemir beyefendiye beldem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Daha iyi bir gelecek için durmadan çalışıyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.