TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Trabzona Tren Ne Zaman Gelecek?

Gündem

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon-Erzincan arası demiryolu projesinin 2025 yılından önce olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin üyesi Ali Sağır, Erzincan-Trabzon arasında düşünülen demiryolu projesi hakkında bir  çalışma olup olmadığını sordu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Trabzon'a demiryolu projesi hakkında verdiği cevapta: Konunun milletvekilleri, bakanlar ve kendileri tarafından takip edildiğini ifade etti.Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD Genel Müdürlüğü tarafından güzergah tespiti konusunda araştırmaların devam ettiğini söyledi.
Dumanbet />
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ulaştırma Bakanlığını çok iyi yapmış olan şimdi Başbakanımız olan Binali Yıldırım benim olduğum ortamda şunları söyledi: “Hangi güzergahtan olacağını coğrafya, tepeler, vadiler, topografya ve maliyetler tayin edecek. Hangisi daha ekonomikse hangisi daha az zaman alacaksa hangisi daha kolay mal olacaksa o olacaktır. Eğer daha iyiyse Gümüşhane, Torul, Tirebolu yada Gümüşhane, Torul, Maçka olacak..."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.