TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

BursaRay'da Kapasiteyi Arttırıp, Bekleme Süresini Azaltacak Sinyalizasyon Çalışması

Hafif Raylı Sistemler

Bursa'da hat kapasitesini artırıp aynı zamanda bekleme süresini azaltacak olan sinyalizasyon çalışmaları nedeniyle Bursaray sefer saatlerinde 23-24 Temmuz tarihlerinde değişikliğe gidildi.

Bursa'da Bursaray’ın kapasitesini artırmak amacıyla devam eden sinyalizasyon çalışmaları nedeniyle 23 ve 24 Temmuz 2019 tarihlerinde Kültürpark-152 Evler istasyonları arası seferler saat 23:10’da sonlandırılacak.

Konu ile ilgili olarak BURULAŞ'tan yapılan açıklamada; "23 ve 24 Temmuz 2019 tarihlerinde yolcu kapasitesini %60 artıracak ve bekleme süresini düşürecek Sinyalizasyon Çalışmaları nedeniyle BursaRay işletimi Kültürpark – 152 Evler istasyonları arasında 23:10' da sonlandırılacaktır. Kapalı istasyonlar arasındaki işletim otobüs aktarmalı olarak yapılacaktır. Emek/ Üniversite istikametinden gelen yolcularımız Kültürpark istasyonunda, Kestel / Arabayatağı istikametinden gelen yolcularımızın ise 152 Evler istasyonundan otobüslere, ücretsiz aktarma yapabileceği tüm değerli yolcularımıza duyurulur." denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.