TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Yüksek hızlı tren sözünden vaz mı geçildi?

Hızlı Tren

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker Burdur halkının yüksek hızlı tren beklentisini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşımaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Mehmet Göker Burdur halkının yüksek hızlı tren beklentisini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşımaya devam ediyor.

Milletvekili Göker, Burdur’dan geçmesi planlanan yüksek hızlı tren projesi'nin tüm Burdurlular tarafından yakından takip edildiğini ifade etttiği konuşmasında, yıllardır Burdur halkına verilen hızlı tren sözünden vaz mı geçildi dedi.

CHP Burdur Milletvekili Göker konuşması şöyle, "Burdur’dan geçmesi planlanan yüksek hızlı tren projesi tüm Burdur kamuoyu tarafından yakinen takip edilmektedir. Afyon’dan gelen hattın, üniversite ve tugayın bulunduğu Burdur şehir merkezinin baypas edilerek Isparta-Burdur arasından Antalya’ya ulaşacağı görüş olarak öne çıkmaktadır. Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın Burdur ziyaretinde de bahsettiği gibi Isparta-Burdur arasında bir yerden geçeceği ifade edilmektedir. Bu açıklamada da kastedilen yer tam olarak neresidir? Yıllardır Burdur halkına verilen sözden vaz mı geçilmiştir? Burdur halkının isteği olan yüksek hızlı tren projesi ucu açık söylemlerle geçiştirilmek mi istenmektedir?"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.