TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Yavuzlar Vagon Innotrans 2016 Fuarında

InnoTrans Berlin 2017

Yavuzlar Vagon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi InnoTrans 2016 Fuarına katılıyor. Yavuzlar Vagon, Berlin’deki InnoTrans 2016 fuarında Hall 8.1/210 da yer alacak.

Yavuzlar Vagon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi InnoTrans 2016 Fuarında :Yavuzlar Vagon San. ve Tic. Ltd. Şti., Türkiye’nin uzun ömürlü ve engin tecrübeye sahip vagon imalatı ve onarımı yapan şirketlerinden biridir.

15 yıldır, TCDD’ye Sakarya – Adapazarı ve Sakarya – Pamukova fabrikalarında sürekli hizmet vermektedir. Yavuzlar Vagon’da şu an çeşitli vagonların imalatı, bakımı ve revizyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Faaliyet alanları; ülkede ve Betvole tren yolu uygulamalarında kullanılan tüm yolcu, kargo, ağır yük araçlarının, elektrikli tren setlerinin imalatı, periyodik bakımı ve araçların her türlü hasarlarının, arızalarının giderilmesidir.

Şirket 8200 m² alanı ile Sakarya – Pamukova’da son teknolojik donanımlara sahip modern bir tesis olarak imalata devam etmektedir.

Yavuzlar Vagon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi , Berlin’deki InnoTrans 2016 fuarında Hall Hall 8.1/210 da yer alacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.