TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Yüksel Proje InnoTrans 2016 Fuarında

InnoTrans Berlin 2017

Yüksel Proje InnoTrans 2016 Fuarına katılıyor. Yüksel Proje, Berlin’deki InnoTrans 2016 fuarında Hall 15.1/114 da yer alacak.

Yüksel Proje InnoTrans 2016 Fuarında :Temelleri 1978 yılında atılmış olan Yüksel Proje, bugün Türkiye’nin en büyük mühendislik ve müşavirlik firması konumundadır.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok büyük ölçekli projeyi hayata geçiren firmamız; fizibilite, tasarım, inşaat kontrollüğü, proje yönetimi ana dallarında hizmet sunmaktadır.

Yüksel Proje’nin ulaştığı başarıların arkasında; müşteri memnuniyetini esas Cratosslot alan bir yaklaşım vardır. Tüm süreçler müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde yapılandırılır.

Yüksel Proje insan faktörünü merkeze koyar. Gerek çalışanları gerekse müşterileri için sorumluluklarını titizlikle belirler. Sorumluluklarını sadece çalışan-müşteri ekseninde sınırlamaz. Çalışmalarında sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile hareket eder.

Bugüne kadar 13 ülkede faaliyet gerçekleştiren Yüksel Proje, dünya çapında sektörünün önde gelen firmalarından biri olma hedefine doğru kararlı adımlarla yol almaktadır.

Yüksel Proje, Berlin’deki InnoTrans 2016 fuarında Hall 15.1/114 da yer alacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.