TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Üsküdar Sancaktepe metro hattı ne zaman açılacak? Güzergahı ve İstasyonları nereler?

İstanbul Metro

Üsküdar Sancaktepe arasına metro yapılacağının duyurulmasıyla bu iki bölge arasında yaşayan vatandaşlar heyecanla metro hattının ne zaman açılacağını ve hangi duraklardan geçeceğini merak etmeye başladı. Peki Üsküdar Sancaktepe metro hattı ne zaman açılacak? Güzergahı ve İstasyonları nereler?

Üsküdar ve Sancaktepe arasında yapılacak metro hattı, ilgili bölgelere yakın civarlarda yaşayan vatandaşları meraklandırdı. Peki Üsküdar Sancaktepe metro hattı hangi duraklardan geçecek? Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe istikametinde yapılacak olan metro hattı hangi duraklarda duracak.

İşte Üsküdar Sancaktepe metro hattı hakkında ayrıntılar trenhaber.com'da
 

ÜSKÜDAR-SANCAKTEPE METRO HATTI DURAKLARI VE GÜZERGAHI

Üsküdar ve Sancaktepe arasında yapılacak olan metro hattı rota olarak Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe doğrultusunda yapılacak.

2016 içinde bitirilmesi planlanan metro hattının geçeceği duraklar Fıstıkağacı Nerobet – Bağlarbaşı – Altunizade – Kısıklı – Bulgurlu – Ümraniye – Çarşı – Yamanevler – Çakmak – Ihlamurkuyu – Altınşehir – İmam Hatip Lisesi – Dudullu – Necip Fazıl – Çekmeköy/Sancaktepe olarak belirlendi.

Hattın uzunluğu 20 KM olacak ve yolculuk süresi ilk ve son durak arasında 30 dakika sürecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.