TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Grev bitti İzmirli genç koltuğa sarıldı! Sosyal medyada İZBAN geyikleri

İzban

İzban'da geçtiğimiz hafta yaşanan grevden dolayı bir hafta kadar İzban'dan ayrı düşen İzmir'liler tarafların anlaşması ile dün sabah yeniden trenlerine kavuştu. İlk gün bir vatandaşın İZBAN'da koltuk ile hasret giderdiği anlar ise görenleri kahkahaya boğdu.

İzmir’de toplu ulaşımın önemli aktörlerinden olan İZBAN’da işçilerin grevi nedeniyle bir hafta süreyle tren seferleri durmuştu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı görüşmeyle grevin sona ermesi İzmirlileri sevindirdi.

Seferler dün sabah erken saatlerde yeniden başlarken 1 hafta boyunca zor anlar yaşayan İzmirliler İZBAN vagonlarını doldurdu.

KOLTUĞU ÖPTÜ

Bu arada bir vatandaş grev süresince İZBAN’a duyduğu hasreti koltuğa sarılıp öperek giderdi. İZBAN’la yolculuğu çok özleyen vatandaşın bu hareketi, yolcuların şaşkın bakışlarına ve Celtabet gülüşlerine neden oldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA MESAJ PAYLAŞILDI

Öte yandan bu 1 haftalık süreçte sosyal medyada ’İZBAN’ etiketiyle paylaşımlarda bulunan İzmirliler, şu ilginç sözlerle hasretlerini dile getirdi:

  • İZBAN grevi yüzünden şehrin diğer yakasında oturan arkadaşımla mektuplaşmaya başladık. Evlenmiş bir de çocukları olmuş
  • Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak koyun kokulum
  • Özledik bee next station İZBAN bey
  • Oldu mu şimdi bırakıp, gitmen
  • Gelmiyor, gönlümün efendisi
  • Çalış artık koyun kokulum

İZBAN SAATLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.