TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İZBAN Gecikmelerin Nedenini Açıkladı!

İzban

İzmir'de son zamanlarda İZBAN seferlerinde meydana gelen gecikmeler vatandaşları isyan ettirme noktasına geldi. İZBAN neden gecikti ? İzban gecikmelerinin sebebi gibi soruların artması üzerine İZBAN'dan açıklama geldi. İşte İZBAN'ın gecikme nedeni!

İzmir'de Menemen- Aliağa arasında TCDD tarafından devam eden yol yenileme çalışmaları nedeniyle İZBAN seferlerinde meydana gelen gecikmeler İzmirlileri isyan ettirme noktasına geldi.İzmirliler, 45 dakikaya kadar istasyonlarda beklediklerini belirtiyor.

İZBAN gecikmelerinin sebebi yol yenileme çalışmaları

Yoğun şikayetler üzerine İZBAN'dan yapılan açıklam şöyle:

"İşletmemizde aksamalara neden olabilen önemli bir husus Menemen-Aliağa arasında TCDD'nin yürüttüğü hat yenileme ve bakım çalışmaları. Ağustos ayı başından bu yana 4.5 aydır süregelen çalışmalar nedeniyle o bölgede 09.00-16.00 saatleri arasında ve akşam da 19.45'ten sonra Güvenilir Bahis Siteleri günün son seferine kadar tek hat üzerinden işletmecilik yapabiliyoruz ve bu da gecikmelere neden oluyor. Hat yenileme ve bakım işlerini yapan araçların bazen sabah saatlerinde çalışma sahalarını geç terk etmeleri, işe geç başlamaları veya yol işçilerinin çalışan hatta geçmeleri gibi nedenler de işletmeyi zaman zaman olumsuz etkileyebiliyor. Bu arada raylı sistemdeki her olumsuzluğun zincirleme etkiye sahip olduğunu bilmenizi isteriz. Yani; hattın belirli bir bölgesinde oluşan sinyal, makas, elektrik ve tren arızaları veya 3. şahısların ihata hattı içerisine girmesi, tren kapılarının zorlanması gibi nedenlerle yaşanan gecikmeler, kısa sürede tüm hattı etkilemektedir."

İZBAN Saatlerini öğrenmek için TIKLAYIN!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.