TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İZBAN'ın Selçuk hattı yarın açılıyor! İşte İZBAN Selçuk Sefer Saatleri

İzban

İzmirlilerin merakla beklediği ve yapımı tamamlanan hattın açılışı yarın Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılacak. İZBAN Selçuk sefer saatleri haberimizde..

TRENHABER.COM

İzmirlilerin merakla beklediği ve yapımı tamamlanan hattın açılışı yarın Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılacak.

İzmir'de Tepeköy-Selçuk arasında yol ve elektrifikasyon yapım çalışmaları tamamlanan ve elektrik verilen hatta İZBAN setiyle ilk test sürüşü TCDD Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İsa Apaydın, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, İZBAN A.Ş. Genel Müdürü Seçkin Mutlu,Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, Özel Kalem Müdürü Betpipo Haluk Atik, Demiryolu Modernizasyon Daire Başkanı Hasan Hüseyin Güney, ilgili Servis Müdürleri ve personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir' kent içi ulaşım sisteminin önemli bir parçası olan ve Tepeköy'e kadar uzanan hattın Selçuk'a uzatılmasınının resmi açılışı yarın 08 Eylül 2017 tarihinde saat 17:00 da Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

İZBAN SELÇUK SEFER SAATLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.