TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İzmirliler Dikkat! İZBAN seferleri yapılamayacak

İzban

İZBAN'dan yapılan açıklamada Menemen-Aliağa arasında yol çalışmasına başlanacağı ifade edilerek, hatta bazı tren seferlerinin yapılamayacağı açıklandı.

İZBAN'dan yapılan açıklamada Menemen-Aliağa arasındaki bölgede bugünden itibaren yol çalışmalarına başlanacağından bazı tren seferlerenen yapılamayacağı ifade edildi.

Menemen-Aliağa istasyonları arası yapılacak yol çalışmasının bir hafta sürmesinin beklendiği ve her gün saat 23.25'teki Menemen-Aliağa ile saat 23.43'teki Aliağa-Menemen seferlerinin yapılamayacağı açıklandı. Bu saatlerde ESHDT, Aliağa ve Menemen istesyonlarından her iki yöne ek otobüs seferleri düzenleyeceği duyuruldu.

İZBAN'DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

"Menemen-Aliağa arasındaki bölgede 28 Şubat 2018 Çarşamba gününden itibaren saat 23.00’ten sonra yol çalışması yapılacak.Yaklaşık bir hafta sürmesi beklenen çalışmalar sırasında her gün saat 23:25'teki Menemen-Aliağa ile saat 23:43’teki Aliağa-Menemen seferlerimiz yapılamayacak. Aynı saatlerde ESHOT, Aliağa ve Menemen istasyonlarından her iki yöne ek otobüs seferleri düzenleyecek. Yolcularımızın bilgisine sunarız."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.