TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Akhisar'ın Musaca Yolunda Çalışmalar Tamamlandı

Manisa

Akhisar’ın Musaca Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü sathi kaplama çalışması Musaca Mahalle Muhtarı Erdoğan Demirci tarafından tam not aldı

Akhisar’ın Musaca Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü sathi kaplama çalışması Musaca Mahalle Muhtarı Erdoğan Demirci tarafından tam not aldı. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getiren Musaca Mahalle Muhtarı Erdoğan Demirci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Musaca Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan 3 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmanın ardından memnuniyetini paylaşan Musaca Mahalle Muhtarı Erdoğan Demirci, “Daha önce yolumuz berbat durumdaydı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yolumuz, tarım arazilerine ulaşım, öğrenci ve işçi taşımacılığı amacıyla yoğun olarak kullanılıyor. Bu yönden çalışmalardan memnun olduk” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.