TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Manisa Büyükşehir'den Gördes'te viraj düzenlemesi

Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi yollarda sürücülerin trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla tehlikeli virajlarda düzenleme çalışması yaparak, vatandaşları önemli bir sorundan kurtarıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yollarda sürücülerin trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla tehlikeli virajlarda düzenleme çalışması yaparak, vatandaşları önemli bir sorundan kurtarıyor. Bu kapsamda Gördes’te de çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, trafik açısından tehlike oluşturan virajların düzenlenmesi, görüşü engelleyen otların temizlenmesi ve ağaçların budanması ile vatandaşlar için trafik güvenliğini sağlıyor.

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile uzun yıllardır asfalt yüzü görmeyen mahalleleri asfaltla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda tehlikeli virajlarda da düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiler Gördes’te de tehlikeli virajlar tarih oluyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla Beğenler Mahallesi’nde yılların sorunu olan viraj ortadan kaldırıldı. Ayrıca ilçe genelinde muhtelif alanlarda vatandaşların güvenli bir şekilde yola çıkmalarına engel teşkil eden otların temizlenmesi, ağaçların ise budanmasıyla birlikte vatandaşların trafik güvenliği sağlanmış oldu.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.