TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Salihli’nin Hacıbektaşlı ve Çelikli Mahalleri Konforlu Ulaşıma Kavuştu

Manisa

Salihli’nin Hacıbektaşlı ve Çelikli Mahalleri arasındaki yolda sathi kaplama çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşturdu.

Salihli’nin Hacıbektaşlı ve Çelikli Mahalleri arasındaki yolda sathi kaplama çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşturdu. Çalışmaların ardından memnuniyeti dile getiren Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, yolun medeniyet olduğuna dikkat çekerek, “Bu medeniyeti şimdiye kadar bize yaşatan hiç olmadı. Cengiz Başkanım ve Zeki Başkanım, bu medeniyeti bize sonuna kadar yaşattı” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Hacıbektaşlı ve Çelikli Mahalleri arasındaki 7 buçuk kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, “Yol çalışmalarından çok memnunuz. Cengiz başkanım, Zeki başkanım ve sahada çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Cumartesi pazar demeden, gece gündüz demeden bize verdikleri emek için teşekkür ediyoruz. Yolun medeniyet olduğunu, daha önce de söylemiştim. Bu medeniyeti şimdiye kadar bize yaşatan hiç olmadı. Cengiz başkanım ve Zeki başkanım bu medeniyeti bize sonuna kadar yaşattı. Onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah, onlara seçim kaybetmeyi nasip eylemesin. Biz çok mutluyuz. Yollarımız çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de, Salihli Belediyesine de çok teşekkür ediyorum. Mutlu olmamak, memnun olmamak elde değil. Bütün dualarımız onlarla. Allah’ım, kazasız belasız çalışmayı onlara nasip eylesin” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.