TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Abdullah Peker'den Afrin Operasyonu Açıklaması

Sendika

UDEM HAK-SEN Genel Başkanı Abdullah Peker, Afrin Operasyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi ve ülkemizin terör örgütleri eliyle kuşatılmaya çalışıldığını söyledi.

Ulaştırma Ve Demiryolları Çalışanları Hak Sendikası (UDEM HAK SEN) Genel Başkanı Abdullah Peker yaptığı açıklamada ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi ve ülkemizin terör örgütleri eliyle kuşatılmaya çalışıldığını söyledi.

Abdullah Peker Türkiye Cumhuriyeti'ni “sözde müttefikimiz” süper güç olan ABD olsa bile kimsenin diz çöktüremeyeceğini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti 3 bin yıllık köklü bir devlet ve ordu geleneğinden geldiğini, bu yüzden ne üç kuruşluk çapulcu terörist örgütlenmelere nede dünkü toplama milletlerden oluşan parayla her şeyi yaptırabileceğini sanan ABD’ye pabuç bırakmayacağını söyledi.

Şanlı Türk ordusunun Afrin operasyonunun hem Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının belirttiği gibi terörü ülkemiz sınırlarına ulaşmadan bertaraf etme hem de Suriye halkını bu terörist yuvalarından kurtarma operasyonu olarak değerlendirdiklerini söyledi. Şanlı Türk ordusunun bu operasyonu kısa zamanda başarıyla noktalayacağını belirten Abdullah Peker millet olarak bu günde tek yapmamız gereken şeyin amasız, koşulsuz, şartsız şurtsuz tüm halk, sivil toplum ve partiler olarak milli birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini çünkü başka Türkiye Cumhuriyeti olmadığını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.