TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Ali Yalçın'dan Can Cankesen'e ziyaret

Sendika

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen'i ziyaret etti.

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede, Ulaştırma Memur-Sen’in hizmet kolunda genel yetkili  sendika olduğunu ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu başarının kalıcı hale gelmesi için çalışmaların aralıksız sürdürülmesini istedi.

Ulaştırma Memur-Sen’in  alanında ciddi çalışmalar yaptığında ifade eden Yalçın, bu yolda emeği geçen Genel Başkan Can Cankesen başta olmak üzere genel merkez yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, temsilcileri ve üyelerin önemli bir sorumluğu yerine getirdiğini ifade ederek Genel Başkan Cankesen ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür etti.

Cankesen, “Ulaştırma Memur-Sen olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha çok çalışarak Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen’e layık bir sendika olacağız” şeklinde konuştu.

 Ziyarette Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan, Tümer Gümüş ve Mehmet Yıldırım hazır bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.