TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Haydarpaşa trene hasret! 6 yıl geride kaldı

Sendika

Haydarpaşa Garı’nın kapatılmasının altıncı yılında Haydarpaşa Dayanışması gar önünde 317. eylemini gerçekleştirdi.

Haydarpaşa Tren Garı’nın kapatılmasının altıncı yılında Haydarpaşa Dayanışması yine gar önündeydi. Garın kapatılmasının ardından başlayan ve her hafta Pazar günü düzenli olarak nöbet tutan Haydarpaşa Dayanışması kararlı mücadelesiyle gar üzerindeki rant projelerinin önüne geçmeyi başardı.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS)'nında içindede bulunduğu Haydarpaşa Dayanışması 317 haftadır Haydarpaşa Gar önünde eylem yapıyor. BTS İstanbul 1 nolu Şube yöneticileri ve üyelerinin katılım sağladığı eylemlerin Haydarpaşa Gar trenlerine kavuşuncaya kadar süreceği belirtildi.

BTS'den yapılan açıklamada, "Haydarpaşa Gar’ın trensiz bırakılmasının üzerinden tam altı yıl doldu yedinci yılına girdi. Sendikamızın da içerisinde olduğu Haydarpaşa Dayanışması tarafından aynı kararlılıkla yılmadan süren mücadelemizin 317 haftasından Haydarpaşa Gar önünde sendikamız İstanbul 1 Nolu Şube üye ve yöneticilerinin katılımıyla Gar trenlerine kavuşuncaya kadar mücadeleye devam açıklamasında bulunduk." denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.