TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Heyecan kaybedilirse başarı yerini başarısızlığa bırakır

Sendika

Ulaştırma Memur-Sen Ankara 2 Nolu Şubenin düzenlediği iftar programında konuşan Genel Başkan Can Cankesen, heyecan kaybedilirse başarı yerini başarısızlığa bırakır.

Ulaştırma Memur-Sen Ankara 2 Nolu Şubenin düzenlediği iftar programında konuşan Genel Başkan Can Cankesen “Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman dilimizde bir söz vardı ve bu söz dilimizde/kalbimizde halen mevcudiyetini koruyor, korumaya da devam edecek. Heyecan kaybedilirse başarı yerini başarısızlığa bırakır.

PSİKOLOJİK SINIRI AŞTIK

Parolasıyla, içimizdeki hizmet ve hürmet duygusuyla uzakları yakın ettik. Edirne’den Kars’a, Samsun’dan İskenderun’a” kadar gitmediğimiz ve ziyaret etmediğimiz işyeri bırakmadık. Geride bıraktığımız yetki dönemlerinde siz değerli kardeşlerimize erişmek ve kendimizi ifade edebilmek adına binlerce ve hatta on binlerce km yol kat ettik, kat etmeye de devam ediyoruz.10.000 rakamı son yıllarda sendikamız açısından bakılacak olursa psikolojik bir sınır gibi gözüküyordu. Hamdolsun ki! Bu yıl teşkilatımızın özverili çalışmaları sonucunda bu sınır da aştık ”dedi.

KAZANIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Konuşmasına şu şekilde devam eden Cankesen çıktığımız bu hizmet yolunda “Hizmette sınır yoktur” diyerek, genel yetkili sendika olmanın da avantajını kullanarak 2015 yılı 3.Dönem Toplu Sözleşmesinde kazandığımız ve teşkilatımızın övgüsüne mazhar olduğumuz kazanımlarımıza, 2017 Yılı 4. Dönem Toplu sözleşme görüşmelerinde de kazanımlarımızı arttırarak başarılarımızı yeniden taçlandırdık. Bugüne kadar Hizmet Kolumuzun yetkili olduğu her kurumda gerçekleştirdiğimiz Kurum İdari Kurul ve Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantılarında Ulaştırma çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını daha iyi etüt ederek, kazanım için masaya oturduk, bundan sonra da kazanımlarımıza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.