TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD Personelinin Banka Promosyonu Hamlesi

Sendika

Ulaştırma Memur-Sen, TCDD’de 2020-2023 yıllarına ilişkin banka promosyonları için yapılacak ihale şartnamesinin, rekabeti artıracak ve promosyon miktarını yükseltecek şekilde yeniden düzenlenmesini istedi.

Ulaştırma Memur-Sen, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’nda 2020 ile 2023 yılları arasını kapsayacak olan banka promosyonları için yapılacak ihale şartnamesinin, rekabeti artıracak ve promosyon miktarını yükseltecek şekilde yeniden düzenlenmesini istedi.

TCDD personelinin maaşlarını aldığı banka ile yapılan protokol 31.12.2019 tarihinde sona erecek. 2020 ile 2023 yılları arasını kapsayacak olan yeni promosyon dönemi için ihale hazırlıkları başladı. TCDD’de yetkili sendika olan Ulaştırma Memur-Sen hazırlıklar öncesi TCDD’ye gönderdiği yazıda TCDD çalışanlarının daha yüksek miktarda banka promosyonu alabilmesi için ihale şartnamesinde bazı değişiklikler yapılmasını istedi.

Ulaştırma Memur-Sen, ihale şartnamesine yönelik tespit ve önerilerinin belirtildiği resmi yazısını TCDD Muhasebe ve Finansman Dairesi Başkanlığı’na iletti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.