TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Toplu Sözleşme Taleplerini Genel Merkeze İlettiler

Sendika

Ulaştırma Memur-Sen İzmir 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu Sendika Genel merkezini ziyaret etti. Ziyarette bu yıl yapılacak olan toplu sözleşme taleplerini Genel Başkan Cankesen'e sundu.

TRENHABER.COM

Ulaştırma Memur-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Güneş, Yönetim Betticket Kurulu üyeleri Bertan Ünalan, Halil Biner, Levent Toyran, Turgurt Yıldırım, Halim Tetik ve Vahdet Karabuğa Ulaştırma Memur Sen Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmeye Genel Başkan Cankesen ve Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Murat Olgun ve Tümer Gümüş’de hazır bulundu.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DHMİ de bu yılda yetkili sendika olunmasında büyük çaba sarf eden İzmir 2 Nolu Şube Yönetimine teşekkür etti ve ‘‘Ulaştırma Memur-Sen ailesi olarak  özverili çalışmaların, meyvelerini birbirine kenetlenerek, hedefi insan  merkezli olan icraatların hiçbir zaman boşa çıkmayacağını’’ söyledi.

Yapılan görüşmede Şube Başkanı İbrahim Güneş İzmir 2 Nolu Şubenin çalışmaları hakkında bilgi vererek bu yıl yapılacak olan Toplu Sözleşme taleplerini Genel Başkan Cankesen'e sundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.