TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Sivas Demirspor U19 Takımı Grup Şampiyonu Oldu

SPOR

U19 ligi Türkiye şampiyonasında Sivas’ı temsil eden Sivas Demirspor U19 ekibi Yozgat’ta oynanan grup maçlarında gruptan çıkmayı başardı.

TRENHABER.COM

Yozgat'ta 4-7 Mayıs tarihlerinde oynanan U19 ligi Türkiye Şampiyonası elemelerinde Sivas’ı temsil eden Sivas Demirspor U19 takımı oynadığı 3 müsabakayı da kazanarak gruptan çıkan ekip oldu.

Sivas Demirspor Kırşehir ve Ankara temsilcilerini mağlup ettikten sonra finalde Ankara Cebecispor ile karşı karşıya geldi. Sivas Demirspor rakibini 3-0 mağlup ederek Kralbet Yozgat grup şampiyonu oldu.

Sivas Demirspor U19 ekibi bu sonuçla son 24 takım arasına adını yazdırdı.

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Koçarslan,” Bizler Sivas Demirspor çatısı altında genç çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Önümüzdeki yılların Sivas Demirspor’unu oluşturuyoruz.U19 Ekimizdeki çocuklarımızın bir çoğu bu sezon abileriyle A takımda forma giydi. Tecrübe kazandılar. İnşallah Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz.” Hedefimiz Sivas’a Türkiye Şampiyonluğunu getirmek. Bu başarıda pay sahibi olan Yönetici, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Koçarslan ayrıca 5 farklı branşta spor faaliyetlerinin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.