TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD'den Konyaspor taraftarını sevindiren haber! Ek sefer konuldu

SPOR

Eskişehir’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına Yüksek Hızlı Tren ile gitmek için TCDD'den ek sefer talebinde bulunan Konyaspor taraftarlarını sevindirecek haber geldi. TCDD Taşımacılık A.Ş. taraftarlar için ek sefer koydu. Trenlerin saatleri kaçta? Bilet nasıl alınacak trenhaber.com'da.

TRENHABER.COM

Eskişehir’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına Yüksek Hızlı Tren ile gitmek için ek sefer talebinde bulunan Konyaspor taraftarlarını sevindirecek haber geldi. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından taraftarların maça gidiş ve dönüşleri için ek sefer konuldu.

TCDD Taşımacılık A.Ş. yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonunda gidiş ve dönüş olmak üzere karşılıklı olarak bir ek tren seferi konulduğu öğrenildi. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından 31 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de Konya'dan hareket edecek şekilde sefere konulan ek tren seferini sadece maça gitmek isteyen taraftarların  kullanabileceği ifade edildi.

Konyaspor taraftarının maç sonu Eskişehir’den dönüşleri için de 1 Haziran Perşembe günü saat 01.30’da hareket edecek şekilde ek tren seferi konuldu.

HIZLI TREN BİLETİ NASIL ALINACAK?

Sefere konulan ek  trenler için internetten bilet satışının yapılmayacağı, bilet almak isteyen taraftarların Konya Gar'da bulunan bilet gişelerinden Oleybet biletlerini alabilecekleri açıklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.