TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Batman'da resmi olmayan geçitler kapatıldı

Demiryolu

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Batman’da resmi olmayan geçitlerinin kapatılması için Batman Belediyesine müracaat etmesinden sonra geçitler araç trafiğine kapatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Batman’da resmi olmayan geçitlerinin tespitini yaparak yolu trafiğe kapatmak için Batman Belediyesine müracaatta bulundu.

Yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek, trafik akışının seri bir şekilde sağlanması amacıyla TCDD yetkilileri Batman Belediyesinden talepte bulunarak resmi olmayan hemzemin geçitlerin kapatılmasını istedi.

TCDD’nin talebini yerinde değerlendiren Batman Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi 3206. Sokaktan TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Bulvarına açılan yolu tamamen trafiğe kapattı.
Kaçak İddaa />

TCDD’nin resmi hemzemin geçidi olmayan güzergâhın kapatılması sonucu sürücülerin alternatif yolları kullanabilecekleri açıklandı.



TCDD’nin Kine Em Parkının önündeki yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte sürücülerin daha sağlıklı bir ortamda ulaşımlarına olanak sağlanıp, yaşanabilecek olumsuz kazaların da önüne geçilmiş olacağı ifade edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.