TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Kayseri'nin demiryolu projeleri masaya yatırıldı

Demiryolu

Kayseri'nin demiryolu projeleri TCDD Genel Müdürlüğü'nde masaya yatırıldı.

Kayseri'nin demiryolu projeleri TCDD Genel Müdürlüğü'nde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşmesi ve Belsin-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın protokolünü imzalamasının ardından Kayseri'nin demiryolları projeleriyle ilgili önemli görüşmeler yaptı.

Belsin Şehir Hastanesi Tramvay Projesini Bakanlık Üstlendi

Başkan Çelik, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt ile görüşmelerde bulundu.

KAYSERİ'NİN DEMİRYOLU PROJELERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ankara’da Kayseri'nin demiryollarıyla ilgili projelerini üzerine toplantılar gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt ile ayrı ayrı görüşmeler yaptı. Görüşmelerde Kayseri'ye yapılacak olan Yeni Gar Binası, Banliyö Hattı ve Araçları, Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı, Şehir İçinde kalan demiryolu hemzemin geçitleri, lojistik köy ve Serbest Bölge ile demiryolu bağlantısı gibi projeler masaya yatırıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.