TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Ödüllü demiryolu fotoğraf yarışması!

Demiryolu

Kısa adı CER olan Avrupa Demiryolu ve Altyapı Şirketler Topluluğu "2016 Yılı CER Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.

Brüksel'de 22 Mart 2016 tarihinde meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybeden CER personeli Aline Basti'in anısına ithaf edilen ve teması "Demiryolları için umut vadeden gelecek" olan fotoğraf yarışması ile demiryolu yolcularının yaratıcılığının teşvik edilmesi ve Avrupa'da demiryollarının insancıl ve olumlu imajının yayılması amaçlanıyor.

Seçilecek en iyi 12 fotoğrafın her biri için 200 avro ödül verilecek ve söz konusu fotoğraflar 2017 yılı Avrupa Demiryolu Ödül Töreni ve 7-8 Şubat 2017 tarihlerinde CER Genel Kurulunda sergilenecek.

Yarışmaya sadece CER üyeleri değil, aynı zamanda Avrupa Birliği Üye Lunabit Devletlerinde ikamet edenler ve Arnavutluk, Bosna Hersek, Gürcistan, Makedonya, Moldova, Norveç, Sırbistan, İsviçre, Türkiye ve Ukrayna'dan katılımcılar başvuru yapabilecek.

Ayrıca, yarışmaya sunulacak fotoğrafların da yukarıda belirtilen ülkelerde çekilmiş olması gerekmekte.
 

Yarışmaya katılmak için yüksek çözünürlükteki fotoğrafların (tercihen yatay formatta) 15 Aralık 2016 tarihine kadar elektronik ortamda

//www.cer.be/forms/3rd-european-railway-photography-contest internet adresine yüklenip, gerekli alanların doldurulması ile CER'e iletilmesi gerekiyor.
 

Yarışma ilanının Türkçe metni için TIKLAYIN!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.