TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Samsun-Kalın Hattında Sona Gelindi

Demiryolu

Yenileme çalışmalarında sona gelinen ve 2019’un başında açılması planlanan Samsun-Kalın demiryolu hattında bulunan hemzemin geçitlerin, trafik ve bilgi levhalarının yapım işi 25 Aralık 2018 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Yenileme çalışmalarında sona gelinen ve 2019’un başında açılması planlanan Samsun-Kalın demiryolu hattında bulunan hemzemin geçitlerin, trafik ve bilgi levhalarının yapım işi ihaleye çıkıyor.

2015 yılının Ekim ayında seyrüsefere kapatılarak yenileme çalışmaları başlatılan Samsun-Sivas (Kalın) hattının 2019’un başında hizmete açılması planlanıyor. 

İHALE 25 ARALIKTA

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 4. Bölge Müdürlüğü, Samsun-Kalın hattındaki trafik ve bilgi levhaları yapım işini açık ihale usülü ile ihale edecek. 378 kilometrelik hatta bulunan hemzemin geçitteki trafik ve bilgi levhalarının yapımı için gerçekleştirilecek ihale, 25 Aralık’ta TCDD Sivas 4. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. İhalenin ardından imzalanacak sözleşmeyle, Samsun, Amasya, Tokat ve Sivas illerinde hat üzerindeki 147 hemzemin geçitte, trafik ve bilgi levhalarının yapım işi bir hafta içerisinde başlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.