TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Vagon üstünde oyun oynarken elektrik akımına kapıldı!

Demiryolu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde istasyonda vagon üzerine oyun oynamak için çıkan çocuk elektrik akımına kapıldı. Vücudunda yanıklar oluşan Oktay Ballıcan adlı çocuk hastanenin yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, oyun oynamak amacıyla çıktığı yük treninin vagonunda yüksek gerilim hattından geçen elektrik akımına kapılan 15 yaşındaki Oktay Ballıcan ağır yaralandı.

Olay, öğleden sonra Gölbaşı Garı'nda meydana geldi. Oktay Ballıcan, oyun oynamak amacıyla istasyonda park halinde bulunan bir yük treninin vagonuna Dinamobet çıktı.

Ballıcan, vagon üzerinde bir süre gezindikten sonra yüksek gerilim hattından geçen elektrik akımına kapıldı. Çevredekilerin fark ettiği Ballıcan, vagon üzerinden indirildikten sonra çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesine götürüldü.

Acil serviste müdahale edilen ve vücudunda yanıklar oluştuğu belirtilen Ballıcan, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.