TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Kadınhan - Horuzluhan Yol Yenileme İhalesi

İhale

TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar - Konya arasında bulunan Kadınhan - Horuzluhan istasyonları arasında hızlı yol yenileme makinesi ile yol yenileme çalışmaları 5 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması için hizmet işi ihalesine çıkıyor. İşte ihalenin ayrıntıları.

TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar - Konya arasında bulunan Kadınhan - Horuzluhan istasyonları arasında hızlı yol yenileme makinesi ile yol yenileme çalışmaları 5 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması için hizmet işi ihalesine çıkıyor.

İŞTE TCDD İHALE BİLGİLERİ

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden:

İhale Kayıt No                        :  2016/198800
İdarenin:
a) Adresi                                 :  TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve Faks Numarası :  0 272 213 76 21- 0 272 214 19 43

c) Elektronik Posta Adresi      :  www.tcdd.gov.tr (tcddihalekomisyonuafyon@mynet.com)
1 - İhale konusu işin adı ve miktarı: Kadınhan - Horuzluhan istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmaları esnasında tanımlanan işlerin 5 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması için hizmet alım işidir. (Teknik Cratosslot Şartnameye göre)

2 - Yukarıda belirtilen alımımız yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.

3 - Tekliflerin TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına ihale gün ve saati olan14/06/2016 günü saat 14.30’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.

4 - İhale dokümanı TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Bürosu-Afyonkarahisar adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü Afyonkarahisar veznesinden KDV dahil 100,00 TL bedelle temin edilebilir.

5 - Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.

6 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı Yasalara tabi değildir.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.