TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD 108 işçi alımı sözlü sınav tarihleri açıklandı

TCDD İş İlanları

T.C. Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından lise ve önlisans mezunu 108 daimi işçi alımı yapılacağı ilan etmiş ve son müracat tarihi 29 Eylül olarak açıklamıştı. TCDD'den yapılan yeni açıklamada başvuruda bulunan adaylarından istenen evraklar ile evraklarını teslim edecekleri tarihler açıklandı. Ayrıntılar haberimizde.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünün Bölge Müdürlüklerine bağlı işyerlerine belirsiz süreli (daimi) işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 108 personel alımı gerçekleştirileceği ve son müracat tarihinin 29 Eylül 2016 olarak duyrulmuştu.

TCDD Genel Müdürlüğüne 41 Makinist, 13 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü, 34 Tren Teşkil İşçiliği, 16 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı ve 4 Elektrikçi olmak üzere toplam 108 daimi işçi alınacak.

TCDD Bölge Müdürlüklerine 108 daimi işçi alımı başvuruları 20 Eylül 2016 tarihinde başlacak ve 29 Eylül 2016 tarihinde sona erdi. Adaylar ilanların Casinomaxi İŞKUR (Türkiye Çalışma ve İş Kurumu) tarafından yayınlanmasıyla birlikte başvurularını İŞKUR il müdürlüklerine ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiler.

TCDD Genel Müdürlüğünde daha önce tespit edilen işyerlerine alınacak 108 işçi için İŞKUR’ca bildirilen ek listede bulunan adayların evrak teslim tarihleri, istenen belgeler ve gerekli açıklamalar içeren dosya ektedir. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

TCDD Genel Müdürlüğünde daha önce tespit edilen işyerlerine alınacak 108 işçi için İŞKUR’ca bildirilen listelerde bulunan adayların sözlü sınav tarihini görmek için BURAYA tıklayın!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.