TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD 700 Personel Alımı Kapsamında Detaylar Ortaya Çıktı

TCDD Personel

TCDD kaç Mühendis, Avukat, Tekniker, Memur ve İşçi alımı yapacak? TCDD 700 Personel alımı kapsamında gerçekleşecek alımlar ve başvuru aşamaları trenhaber.com adresinde...

TRENHABER.COM

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ilk olarak 20 Temmuz tarihinde TCDD'ye 700 personel alımı yapılacağını açıklamıştı. Bakan Arslan son olarak haftasonu katıldığı bir televizyon programında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'ne alınacak 700 kamu personeli hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, konuşmasında Devlet Demiryollarına personel alımı ile ilgili olarak, “Ağırlıkla mühendis, tekniker, hukukçu, memur ve 150 Youwin de işçi arkadaşımız olmak üzere 700 kişiyi daha bu yıl içerisinde Devlet Demiryolları bünyesine katmış olacağız.” diye konuştu.

TCDD Personel alım haberleri, gündemden gelişmeler, son dakika duyuruları ve daha fazlası için trenhaber.com'un android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Trenhaber.com'un android uygulaması ücretsiz ve kolay kullanımlıdır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.