TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD İşçi Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

TCDD Personel

TCDD Genel Müdürlüğü, 8 Tren Teşkil İşçisi, 5 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ve 3 Raylı Sistemler Sinyal Bakım ve Onarımcısı olmak üzere toplam 16 personel alımı için geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. TCDD İşçi personel sözlü sınav sonuçları haberimizde...

TCDD Genel Müdürlüğü, 8 Tren Teşkil İşçisi, 5 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ve 3 Raylı Sistemler Sinyal Bakım ve Onarımcısı olmak üzere toplam 16 personel alımı için geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından personel alımı ile ilgili olarak adayların merakla beklediği yeni bir duyuru yayımlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından yayımlanan duyuruda; “Teşekkülümüz işyerlerine alınacak 8 Tren Teşkil İşçisi, 5 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ve 3 Raylı Sistemler Sinyal Bakım ve Onarımcısı alımı için 18.12.2018 tarihinde yapılan sözlü sınav sonucu yapılan” denildi.

TCDD16 İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.