TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD Port Yayında

TCDD Personel

TCDD personel web sitesi bugün yenilendi. Daha önce personelweb.tcdd.gov.tr adresinden giriş yapılan TCDD personel sayfası ismini ve adresini yeniledi. TCDD Port bugün itibari ile yayına başladı. TCDD Porttaki tüm özellikler haberimizde.

TCDD personel web sitesi bugün yenilendi. Sabah saatlerinde personelweb.tcdd.gov.tr adresine ve portal.tcdd.gov.tr üzerinden belgenete giriş yapmak isteyen personel hiç görmedikleri bir sayfa ile karşılaştılar. Yeni arayüzün adresi ise port.tcdd.gov.tr oldu.

TCDD Port Anasayfada personelin devamlı kullandığı tcdd adreslerine kısa yollar atanması memnuniyetle karşılandı.

Sayfasın sol üst tarafında KKY (Kurumsal Kaynak Yönetimi) ,Belgenet, TCDD E Posta, Yardım Masası, Tren Bilgi Sistemi ve TCDD Akademi linkleri bulunuyor. Sol tarafın alt kısmında ise personel duyuruları ilave edilmiş.

Sol tarafta yer alan en dikkat çekici özelliklerden bir tanesi ise Tren Bilgi Sistemi. Tren Bilgi Sisteminde daha önce kurum çalışanları şifreleri ile giremezken yeni arayüzde Tren Bilgi Sisteminin tüm personele açıldığı görülüyor.

Orta bölümde ise Personel haberleri büyükçe yer alırken hemen altında chat sayfasına benzer duvar uygulaması yeni eklenen bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor. İlk Mobilbahis günden bir çok TCDD personeli yeni arayüz ile ilgili görüşlerini paylaştı.

TCDD Port Anasayfanın sağ tarafında Kişi Rehberi, İstek ve Öneri,  Kurumsal Bilgiler, Paylaşım Modülü, İhale Girişi ve Yemek Listesi linkleri mevcut. Sağ tarafın alt kısmına eklenen anket ise TCDD personelinin görüşlerinin alınması için yapılan yeni bir uygulama olarak göze çarpıyor.

TCDD Port Anasayfanın sağ tarafında bulunan Kişi Rehberi bölümünden kurum çalışanlarının adı ve soyadı üzerinden arama yapılarak personelin unvanı, çalıştığı işyeri, mail adresi, ve iletişim bilgileri görüntülenebiliyor.

İstek ve Öneri kısmında ise çalışmaların devam ettiği görenlerin dikkatini çekiyor. Bu bölümde kategori adında açılan pencerede kategori 1 ve kategori 2 gibi açıklamalar çalışmaların tamamlanmadığının bir belirtisi.

 
TCDD PORT'A GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.