TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD Temel Ücret Skalası Yenilendi (1 Temmuz 2018) - TCDD'de kim ne kadar maaş alacak?

TCDD Personel

TCDD temel ücret skalası, 1 Temmuz 2018 tarihinden geçerli olmak üzere yenilendi. TCDD'de kim ne kadar maaş alacak? TCDD memur maaşları 2018'de ne kadar? sorularının cevabı haberimizde..

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personelinin temel ücret skalası 1 Temmuz 2018 tarihinde yenilendi. TCDD temel ücret skalası en son 1 Ocak 2018 Tarihinde değiştirilmişti.

TCDD personelinin 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak temel ücret tablosu yayımlandı.Tabloda TCDD personelinin ünvanları ve tahsil durumlarına göre alacakları maaşlar bulunuyor.

Yenilenen temel ücret skalasına göre; ANA İKMAL MRK. MD. YRD., BAŞMÜH.(ATELYE), FERİBOT MÜDÜR YRD., HEKİM, MÜŞAVİR AVUKAT, TEF.KUR.KONTROLÖRÜ, TESİSLER ŞEFİ, TESLİMALMA YOLLAMA MD.YRD., UZMAN HEKİM, UZMAN MÜH.(ATÖLYE), YOL BAKIM ONARIM ŞEFİ, YOL MEKANİK ATELYE MD.YRD., YOL ŞUBE ŞEFi ünvanları 5332,80 TL ücret ile en yüksek ücreti alıyor.

Eskiden bu ünvanların temel ücretleri 4908,24 TL idi. TCDD'de maaşlar belirlenirken temel ücretin üzerine başarı notu ve kıdem eklendikten sonra gerçek maaş hesaplanıyor. 

TCDD Personelinin merakla beklediği 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak temel ücret tablosunu sizlerle paylaşıyoruz.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.