TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

YOLDER Başkanı Özden Polat'ın Cenazesi Sivas'a Uğurlandı

TCDD Personel

YOLDER Yönetim Kurulu Başkanı Özden Polat’ın cenazesi, uzun yıllar görev yaptığı TCDD 3.Bölge Müdürlüğü’nde bugün düzenlenen törenin ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında memleketi Sivas’a uğurlandı.

Beklenmedik şekilde hayata veda eden ve tüm demiryolu camiasını yasa boğan Demiryolu Yapım ve İşletim Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YOLDER) Yönetim Kurulu Başkanı Özden Polat’ın cenazesi, uzun yıllar görev yaptığı TCDD 3.Bölge Müdürlüğü’nde bugün düzenlenen törenin ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında memleketi Sivas’a uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu erken yaşta aramızdan ayrılan YOLDER Yönetim Kurulu Başkanı Özden Polat için TCDD 3.Bölge Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. Törene Polat’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, TCDD 3.Bölge Müdürü Selim Koçbay, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Soner Baş, Nizamettin Çiçek, yol bakım müdürleri, mesai arkadaşları, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcileri ile büyük emekler verdiği YOLDER’in Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Törende Polat için dualar okundu, sevenlerinden helallik alındı.

Törenin ardından Polat’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Sivas’a gönderildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.